Ako zabránim zdieľaniu účtov vo fitku?
Člen nahrá profilovú fotku a ty ju overíš. Overenú fotku obsluha vidí pri vstupe v dashboarde a člen ju už nezmení, takže kto príde s cudzím účtom, s fotkou nesedí. Turniket fotku neukazuje, porovnáva ju obsluha.








